Onderscheid jezelf
als Virtual Assistant
in de overvolle markt
ZODAT KLANTEN VOOR JOU KIEZEN.

In mijn gratis E-book deel ik met jou de 5 essentiële stappen die jij moet zetten om je als Virtual Assistant te onderscheiden in de overvolle markt zodat klanten voor jou kiezen.

Het E-book vat kort en bondig samen hoe je te werk gaat en bevat een superhandig stappenplan.

Als jij je sterk in de markt gaat zetten vanuit je unieke talenten kan jij de expert zijn die je eigenlijk al bent, kan jij jouw agenda vullen met leuke opdrachten. Je behoud de focus op jouw eigen expertise en krijg jij de waarde die je verdient. 

Gratis E-book

Als Virtual Assistant bruis je van de kennis, vaardigheden en talenten, maar toch loop je verdwaald in de online wereld, want niemand leerde je ondernemen. Je volgt de ene opleiding na de andere, maar nog steeds lukt het jou niet om klanten aan te trekken. Ik heb zelf ook deze fouten gemaakt toen ik pas startte als Virtual Assistant, maar intussen draait mijn online bedrijf op volle toeren en wil ik jou helpen met mijn kennis zodat jij niet dezelfde fouten moet maken als ik. 

Dankzij de 5 stappen in mijn Gratis E-book:

Kan jij jouw VA Business inrichten vanuit jouw talenten, zodat je vanuit jouw grootste kracht kan werken.

Weet jij hoe jij jouw ideale klant moet bepalen zodat je die opdrachtgevers kan aantrekken waar jij energie van krijgt.

Weet jij wat een strategisch productaanbod is en hoe jij jouw ideale klant hiermee kan helpen.

Heb jij een concreet doel en een plan om niet zonder GPS in jouw bedrijf te staan.

Weet jij hoe je je moet onderscheiden in de massa met jouw online zichtbaarheid.

WIL JIJ JOUW AGENDA VULLEN MET LEUKE KLANTEN? 

Ik leer je in mijn gratis E-book de 5 essentiële stappen die jij moet zetten als Virtual Assistant om je te onderscheiden in de overvolle markt zodat klanten voor jou kiezen. 

Dankzij mijn Great Coaching trek jij klanten aan waarvan jij het meest energie krijgt en vul jij uiteindelijk jouw agenda met opdrachten waarvoor jij elke ochtend bruisend uit je bed springt. 

Na het downloaden ontvang je een aantal e-mails waarin ik je nog een stukje verder mee op reis neem. Hierin deel ik graag nog extra waardevolle tips met jou zodat jij een succesvolle VA Business kan bouwen. 

Vind je de tips niet zo leuk om te ontvangen? No worries! Je kan je op elk moment uitschrijven met de uitschrijfknop onderaan de e-mail.