+32498284088 greet@greatservice.be

LEER HOE JE GENOEG KLANTEN AANTREKT ZODAT JE NU ECHT FULLTIME KUNT LEVEN VAN JE BEDRIJF.

Je voelt jezelf verdwijnen tussen andere Virtual Assistants, maar je weet niet hoe je duidelijk kunt maken wat je nu precies doet en waarom iemand voor jou zou moeten kiezen.

Jouw social media posts, je website, je E-book… Alles wat je probeert levert je niks op en je weet echt niet meer wat je nog kan doen om meer klanten aan te trekken.

Ondernemen vanuit je innerlijke kracht
Meer klanten zodat je fulltime kunt leven van je bedrijf

Je wil dit zo graag… succesvol fulltime kunnen leven van jouw bedrijf als Virtual Assistant zodat je kan werken waar en wanneer je wilt.

Doordat klanten jou niet lijken te vinden, begin je aan jezelf te twijfelen en denk je dat je nog meer opleidingen nodig hebt. 

Het maakt je echt onzeker en onrustig waardoor je soms echt zin hebt om de stekker eruit te trekken. Alleen wil je echt niet terug in loondienst, want dat werkte ook niet voor jou. Je werkte namelijk altijd alsof het je eigen bedrijf was en kreeg daarvoor nooit de erkenning waarop je hoopte. 

Je wil nu eindelijk echt gaan doen wat je graag doet voor klanten waar je energie van krijgt, maar hoe kom je nu juist aan klanten om fulltime te kunnen leven van jouw VA bedrijf?

Geloof me… het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je moet alleen even weten hoe… Ik weet meestal al na 5 minuten met jou in gesprek te gaan, waar bij jou het schoentje knelt. In een gratis “Great, Help Me sessie” vertel ik je hier graag meer over en kunnen we samen voelen of we een match zijn en of ik jou hiermee zou kunnen helpen. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en als ik je niet kan helpen, zeg ik het je ook eerlijk. Wat heb je te verliezen?  

NOG VOOR ONZE KICK-OFF CALL, HAALDE SOFIE EEN NIEUWE KLANT BINNEN DANKZIJ MIJN WHATSAPP SUPPORT. SOFIE GING VAN 500EUR PER MAAND NAAR 4000EUR PER MAAND WAARDOOR ZE KON DOORPAKKEN NAAR ZELFSTANDIGE IN HOOFDBEROEP. 

Dankzij jouw tips kwam ik veel overtuigender over en kon ik mijn troeven voor het eerst zonder gène op tafel gooien. Ik was er echt trots op! Ik denk dat ik haar, door mijn troeven duidelijk te benoemen, een duw in de juiste richting heb gegeven. Ik zou dit voordien niet op die manier gedaan hebben.

Sofie Maes

So Virtual

Heb je geen idee wat je kan doen om meer klanten te vinden?

Je hebt wel al klanten gehad, maar niet genoeg om je maandelijkse omzet te behalen. Je moddert al een tijdje aan waardoor je financiële reserve op dreigt te raken.
Je post regelmatig op social media, hebt een prachtige website staan, maar het levert je nog steeds geen klanten op. Je hebt geen idee wat je nu wel kan doen om meer klanten aan te trekken.
Het creëren van social media posts kost je zóveel energie! Als het kon zou je het uitbesteden, maar daar heb je het budget niet voor.

"Pff er zijn al zoveel freelancers, VA’s, experts, dus waarom zouden ze voor mij kiezen” denk je als je zit te scrollen op social media. Je wordt er zo onzeker van!
Doordat je steeds maar op zoek bent naar nieuwe opdrachten, voelt het alsof je geen rust meer hebt en zeker niet die vrijheid waar je zo van droomde toen je VA werd.

Je hebt geen extra opleiding nodig om succesvol te worden als Virtual Assistant.

 

Je moet alleen even leren ondernemen. Hoe zou het voor je zijn als

Jij nu echt fulltime kunt gaan leven van jouw VA bedrijf zodat je kan werken waar en wanneer je wilt?
Jij zonder knikkende knieën kunt zeggen waarvoor mensen bij jou moeten zijn als iemand jou vraagt "Wat doe jij nu precies?"
Mensen uit jouw netwerk je doorverwijzen omdat ze weten: "daarvoor moet je bij x zijn"
Jij nu echt een waardevolle meerwaarde kunt zijn voor jouw ideale klant?
Jij kunt groeien van 500 EUR maanden naar consistente 4.000 EUR maanden ?
Jij niet alleen je eigen bedrijf naar een hoger level kunt brengen maar ook dat van jouw opdrachtgever?
Je niet zomaar opdrachten moet aannemen om geld te verdienen, maar echt kan doen wat je graag doet, zodat je naast het werken ook nog energie hebt voor je gezin, je hobby's, ...
Je exact weet welke eenvoudige marketingacties jij kunt inzetten om klanten aan te trekken zodat je niet langer tijd verspilt aan social media posts die niets opleveren?

HEIDI KWAM BIJ MIJ OMDAT ZE NIET GENOEG KLANTEN HAD ALS VA. IN NO TIME KWAM DAAR VERANDERING IN. ZE GROEIDE VAN 1200EUR PER MAAND NAAR 4000EUR MAANDEN; ZONDER OOK MAAR 1 POST OP SOCIAL MEDIA OF EMAIL FUNNEL.

Ik ben nog steeds verbaasd over mijn ongelofelijke groei sinds ik met Greet als mentor begon.

Haar unieke aanpak en scherpe inzicht in mijn talenten hebben mijn ondernemersreis verandert op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Haar begeleiding gaf me niet alleen de praktische vaardigheden om mijn bedrijf te laten groeien, maar nog belangrijker, ze gaf me het zelfvertrouwen dat ik nodig had om mijn doelen te bereiken.

Greet heeft me niet alleen geholpen om de puzzelstukjes van mijn bedrijf op de juiste plek te leggen maar ze heeft me ook geleerd hoe ik me kan onderscheiden van anderen.

Haar aanpak gaat verder dan traditionele strategieën: het gaat om het begrijpen van jezelf, het hebben van een duidelijke visie en het creëren van een unieke positie in de markt.

Als je een ambitieuze VA bent die serieus werk wilt maken van haar bedrijf, raad ik je aan deze uitdaging aan te gaan.

Met Greet’s buitengewone begeleiding zal je niet alleen klanten aantrekken, maar ook echt een verschil maken in de ondernemerswereld.

Haar bijdrage aan mijn succes is van onschatbare waarde en ik ben haar voor altijd dankbaar.

Heidi Soetemans

vaheidi.be

Hey! Ik ben Greet, businesscoach voor Virtual Assistants

Ik help VA’s zoals jij aan meer klanten door je sterk te positioneren in de markt vanuit jouw unieke talenten met eenvoudige marketingacties die werken, vanuit oprechte verbinding.

Ik denk en werk heel puur en oprecht, maar ook heel concreet en praktisch 1 op 1 met jou samen aan je bedrijf, zodat je je enkel moet bezig houden met datgene wat voor jou werkt en daarmee écht klanten kunt aantrekken waar je elke ochtend voor uit je bed springt.

Ik ben daarin een all-in-1 formule: copywriter, coach, marketingstrateeg, mentor, confetticoach, luisterend oor, sparringspartner en nog zoveel meer in jouw bedrijf.

Geen gekopieerde marketingstrategieën, maar eenvoudige marketing vanuit pure verbinding.

De Virtual Assistants die ik al verder hielp groeiden van 500 EUR maanden naar consistente 4000 EUR maanden zonder te posten op social media, zonder een E-book en soms zelfs zonder een website.

Wil jij dit ook? Plan dan even een gratis Great, Help Me Call in zodat we kunnen zien of we een match zijn en ik jou kan helpen.  

 

Meer klanten zonder te posten op social media

Jij bent een expert, maar niet in het vinden van klanten…

Dat is ok, maar jouw ideale klant zit wel op jou te wachten…

Ik zorg ervoor dat jullie elkaar vinden…

HET GREAT 1 OP 1 COACHING TRAJECT

leer hoe jij genoeg klanten aantrekt zodat jij nu echt fulltime kunt leven van je bedrijf:

STAP 1: Jouw unieke positionering in de markt

We gaan er samen voor zorgen dat jij je weet te onderscheiden in de markt, zodat je niet langer verdwijnt in de massa. Samen creëren we jouw heldere unieke boodschap in mensentaal, die iedereen begrijpt, zonder dat je vervalt in technische woorden of te vage, algemene taal die niemand iets zegt. Praktisch gaan we samen aan de slag in een kick-off call van 1,5u waarin ik jou in jouw kracht zet dankzij de strengthsfinder talententest. Die krijg je van mij als bonus toegestuurd.

Je krijgt van mij gerichte opdrachten om je te verdiepen tegen onze 2 coachcalls, waarin we 1 op 1 verdiepen in jouw unieke klant, jouw unieke positionering en alle puzzelstukjes mooi samen puzzelen tot 1 geheel. De 2de maand krijg je van mij een leidraad en een gepersonaliseerde 1ste aanzet om jouw over mij, home en salespagina van jouw website te versterken. Heb je (nog) geen website nodig? Dan creëren we dezelfde inhoud voor 3 krachtige Instagram posts. We finetunen de woorden tot 1 super heldere krachtige boodschap die inspeelt op datgene wat jouw doelgroep nodig heeft.

Resultaat Stap 1

 

Je hebt een strategisch sterke en onderscheidende homepagina, sales pagina en over mij pagina, die je onderscheidt van de rest zodat jouw ideale klant meteen weet dat hij jou nodig heeft.
Als mensen jou vragen "Wat doe jij nu precies?" blijven er geen vraagtekens over, maar is het duidelijk wanneer ze aan jou moeten denken zodat klanten jou vinden in plaats van dat jij naar hen op zoek moet gaan.
Jij staat vol vertrouwen in jouw bedrijf en kunt volledig achter jouw waarde gaan staan zodat jij concrete acties kunt gaan nemen om jouw omzetdoel te halen en nu echt fulltime te gaan leven van je bedrijf.

STAP 2: Op maat gemaakte marketingacties die voor jou klanten opleveren

Samen met jou ga ik 1 op 1 kijken welke op maat gemaakte marketingacties bij jou passen en voor jou werken om jouw ideale klant bij jou te krijgen. Dankzij mijn visie voor jouw bedrijf, mijn strategische marketingkennis en mijn oprechte missie om jouw bedrijf succesvol te maken, reik ik jou de marketingstrategieën aan die jou de gewenste resultaten gaan opleveren. Geen gekopieerde of complexe strategieën, maar eenvoudige marketing vanuit authentieke verbinding. We finetunen precies datgene wat voor jou niet werkt en puzzelen alle stukjes mooi samen zodat jij jouw agenda kunt vullen met de leukste klanten en nu echt kunt gaan leven van je bedrijf. We bereiden samen jouw salesgesprekken voor zodat je vol vertrouwen klanten binnen haalt zonder salesy over te komen. 

Je weet precies welke acties je kan nemen om meer klanten te krijgen. Dit geef je focus, vertrouwen en zekerheid.
Je zet jezelf in de markt met een sterk strategisch productaanbod op maat van jouw doelpubliek en jouw omzetdoel.
Je bent een echte salesking/queen die vol vertrouwen achter zijn/waarde gaat staan en vanuit de helpersmodus jouw ideale klant in jouw agenda krijgt.

Het grootste succes van mijn Great 1 op 1 coaching traject:

Ik sta persoonlijk aan je zijde tijdens het hele business coaching traject. Je kan me altijd bereiken voor al jouw vraagstukken, problemen waar je tegenaan loopt want ik ben jouw vertrouwde basis. Ik help je gericht en concreet verder met hoe jij bepaalde zaken anders kan aanpakken om die ideale klant(en) binnen te halen. Je bent geen nummer, maar echt speciaal voor mij. Dat maakt ons een sterk team, want samen gaan we voor de juiste resultaten. Ik leer jou alles wat je nodig hebt zodat jij weet hoe je genoeg klanten aantrekt zodat jij nu echt fulltime kunt leven van je bedrijf.  

Berichtjes als deze in de eerste maand van onze samenwerking:

Je bent echt een superwarme persoon, zoals een dekentje wat je over u trekt.

Valerie Wagemans

The Bee Solution

GA ALS ONLINE ONDERNEMER GEEN ROL INVULLEN

VANUIT DE VERWACHTINGEN VAN ANDEREN

START VANUIT JEZELF

Aan het einde van dit traject:

Is jouw agenda gevuld met opdrachten waar je met plezier voor uit je bed springt 's ochtends.
Ben jij de expert in de markt in datgene waar jij goed in bent en weet iedereen dat ze daarvoor bij jou moeten zijn.
Verspil jij niet langer tijd met jouw social media posts, maar weet jij exact wat jij moet doen om jouw VA Bedrijf draaiende te houden zonder dat het je veel te veel tijd kost.

Zo dankbaar dat ik dit 1 op 1 coachtraject met Greet ben aangegaan!

Eigenlijk ben ik volledig in het diepe gesprongen, maar alles wat ik kon lezen over haar traject en de aanbeveling die ik via via gekregen had, voelden helemaal goed om de sprong te wagen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Greet is heel betrokken, vlot bereikbaar, denkt mee en deelt haar advies en ervaringen, daar waar ik als startende ondernemer, heel veel nood aan heb.

Het voelt geruststellend te weten/voelen dat ik bij Greet terecht kan met mijn vragen.

En ik merk ook echt dat we stappen zetten dus dat is heel fijn. Ik vind Greet haar traject zeer waardevol en zeker de moeite waard! Twijfel je? Gewoon doen, haar 1 op 1 coaching is top!

Karolien Rotsaert - Feel Free

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom zou ik voor jou kiezen en niet voor een algemene VA Coach met een korter traject?

Er zijn veel verschillende coaches en trajecten vanaf 500 Euro. Vaak zijn die trajecten korter en leer je niet hoe jij je kan onderscheiden in de markt. Daardoor verdwijn je nog steeds in de massa van Virtual Assistants in de markt.

Ik zie vaak dat strategieën gekopieerd worden die niet passen bij de persoon en dat alles veel moeilijker gemaakt wordt dan dat het eigenlijk is. Zo bestaat het risico dat je na dat traject nog steeds even ver staat.

Als jij je bedrijf naar een hoger niveau wil brengen, je echt als de expert (die jij bent!) in de markt wil gaan positioneren waardoor klanten inzien dat ze jou nodig hebben, dan heb je mijn communicatie- en marketingkennis nodig waarmee we intensief aan een marketing- en salesstrategie werken die bij jou past én… voor jou werkt. 

Ik ben niet iemand die lapmiddeltjes wil geven of pleisters op de wonde, maar ik ben echt onderdeel van jouw bedrijf en kijk samen met jou mee hoe we voor jouw bedrijf de juiste resultaten kunnen behalen.

De strategieën die ik jou aanleer kan jij trouwens ook inzetten om jouw klanten op een hoger niveau te helpen. 

Is 1 op 1 Great Coaching iets voor mij?

Dat is het als jij die ambitieuze VA bent die nu echt de juiste acties wil gaan nemen om fulltime te kunnen leven van haar bedrijf. Als jij enkel nog klanten wil helpen waar je blij van wordt in plaats van zomaar wat te doen. Het traject is geschikt voor jou als jij je bedrijf wil inrichten vanuit jouw unieke talenten zodat het helemaal bij je past en jij je daarmee wil onderscheiden in de markt zodat klanten jou weten te vinden in plaats van dat jij constant naar hen op zoek moet gaan. 1 op 1 Great Coaching is voor jou als jij wil investeren in jezelf en enkel nog de juiste acties wil nemen die jou de juiste resultaten opleveren om van jouw VA Bedrijf een succes te maken.

Hoeveel tijd neemt het traject in beslag?

We gaan 4 maanden samen intensief samenwerken aan jouw bedrijf. 2-wekelijks hebben we een call van 1u. Hiernaast reserveer je best 1 dagdeel per week in je agenda want naast de coachcalls ga jij concreet aan de slag en krijg je van mij doorlopend feedback, waardoor je continue blijft groeien.

Kan ik in termijnen betalen?

Je kan ervoor kiezen om je investering per maand te betalen. Als je hiervoor kiest, betaal je 1 factuur voor de opstart. De andere volgt dan telkens 4 weken later. Ik daag je uit om in de eerste maand jouw investering al terug te verdienen, want dat is met een minimale inzet (en 1 nieuwe klant!) al haalbaar.

Ik vind het heel spannend om in mijzelf te investeren.

Ik begrijp dat je liever jouw geld op doet aan vakanties of aan andere dingen die je leuk vindt, maar bedenk je eens welke groei je met dit traject kan bereiken. Welke transformatie je doorgaan hebt na onze 4 maanden samenwerking. Je vraagt überhaupt dat klanten in jouw investeren, maar wat betekent het als je al niet in jezelf durft te investeren? 

Je kan je maandelijkse investering makkelijk terugverdienen als je alles doet wat ik je leer. Mijn engagement heb je, dus nu het jouwe nog.

Nog een extra voordeel: belastingtechnisch zijn opleidingen ook interessant aangezien je minder belastbare omzet overhoudt.

Wat met vakanties?

Vakanties zijn in overleg te regelen.

Hoe weet ik zeker dat jouw traject mij gaat helpen?

Kijk hiervoor vooral in eigen borst. Het traject is echt super waardevol omdat we samen 4 maanden lang intensief 1 op 1 aan jouw bedrijf gaan werken. Ik deel alle kennis die ik in mij heb met jou, maar het gaat niet vanzelf komen en ik kan dit ook niet voor jou doen… Jouw inzet en motivatie is the key to success.

Wanneer ga ik dan nieuwe klanten hebben?

Dat hangt allemaal af van jouw inzet en welke stap jij kiest in mijn traject. In stap 1 werken we vooral aan jouw unieke positionering in de markt en creëren we jouw sterke boodschap. Als jij deze boodschap helder communiceert in jouw netwerk, kan het zijn dat je hier al meteen nieuwe klanten mee krijgt. In stap 2 krijg je nog meer praktische en concrete handvaten om met jouw strategisch productaanbod, sterke marketing- en sales strategieën jouw ideale klant bij jou te krijgen.

Ik werk dagelijks intensief met jou mee aan jouw bedrijf, maar wat jij ermee doet hangt van jezelf af. Ik daag je uit om in de eerste maand je investering al terug te verdienen. 

STOP MET POSTEN OP SOCIAL MEDIA

INVESTEER IN JEZELF ZOALS JE OOK VERWACHT DAT JOUW KLANT IN JOU INVESTEERT

LEER HOE JIJ GENOEG KLANTEN AANTREKT ZODAT JIJ NU ECHT FULLTIME KUNT LEVEN VAN JE BEDRIJF

Wat ik doe is maatwerk. De “stappen” zijn logische stappen die jou helpen aan meer klanten. Je kan deze stappen los van elkaar doen of ineens voor het volledige pakket gaan. Afhankelijk van wat jij nodig hebt. Met mijn business coaching zetten we een proces in gang wat energetisch meteen voelbaar is. Ondernemen is een proces is waarin ik jou dolgraag ondersteun om te werken aan de resultaten waar jij van droomt. 

Zie het als naar de dokter gaan. Jij hebt ergens last van – ik ben de dokter – jij hebt mijn antibioticakuur nodig. Met 1 pilletje zou je niet geholpen zijn.

Doorgaans schrikt niemand van de prijzen, want die zijn gewoon marktconform en staan voor de waarde die ik lever.

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor mijn traject? Ik vind het namelijk echt belangrijk om te voelen dat jij er klaar voor bent én dat wij een match zijn. Ik sta voor goede resultaten. Anders kan ik die niet garanderen. Daarom plan ik graag met jouw een gratis “Great, Help Me call” in.  

Dit gesprek is voor jou als jij:

Nu echt de juiste acties wil gaan nemen om eindelijk genoeg klanten aan te trekken zodat jij nu echt fulltime kunt leven van je bedrijf.
Jij een succesvol online bedrijf wil creëren wat helemaal bij je past.
Bereid bent om intensief aan je bedrijf te werken zodat je nu echt de juiste resultaten kan behalen.