LEER HOE KLANTEN JOU VINDEN

IN PLAATS VAN

DAT JIJ NAAR HEN OP ZOEK MOET GAAN

Je bent klaar met eindeloos reageren in Facebook Groepen en je wil nu eindelijk echt gaan doen wat je graag doet voor klanten waar je energie van krijgt, maar hoe kom je nu juist aan klanten en hoe kan jij je onderscheiden in die overvolle markt?

Geloof me… het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Alleen moet je even weten hoe.
Ik kan je in een kort gesprek al heel snel verduidelijken waar bij jou het schoentje knelt.

Greet Great service

Nog voor onze Kick-off call, haalde Sofie een nieuwe klant binnen.

Dankzij jouw tips kwam ik veel overtuigender over en kon ik mijn troeven voor het eerst zonder gène op tafel gooien. Ik was er echt trots op! Ik denk dat ik haar, door mijn troeven duidelijk te benoemen, een duw in de juiste richting heb gegeven. Ik zou dit voordien niet op die manier gedaan hebben.

Sofie Maes

So Virtual

Herken je dit?

Je hebt wel klanten, maar niet genoeg om je maandelijkse omzet te behalen. Je moddert al een tijdje aan waardoor je financiële reserve op dreigt te raken.
Je weet eigenlijk niet wat je verkeerd doet. Je bent constant online zichtbaar, hebt een prachtige website staan, maar het levert je nog steeds geen klanten op. Je hebt geen idee hoe je je beter kan onderscheiden in de markt.
"Pff er zijn al zoveel VA’s dus waarom zouden ze voor mij kiezen” denk je als je voor de zoveelste keer op een Facebook oproep hebt gereageerd net zoals 100 anderen.
Je voelt je verdwijnen in het grote aanbod van Virtual Assistants in de markt.

Doordat je steeds maar op zoek bent naar nieuwe opdrachten, voelt het alsof je geen rust meer hebt en zeker niet die vrijheid waar je zo van droomde toen je VA werd.

Hoe zou het voor je zijn als… 

 

Klanten jou vinden in plaats van dat jij constant naar hen op zoek moet gaan?
Jij je kan onderscheiden in de markt als de echte expert die je bent?
Mensen uit jouw netwerk je doorverwijzen omdat ze weten: "daarvoor moet je bij x zijn"
Jij kan werken vanuit je unieke talenten, waardoor alles heel natuurlijk aanvoelt en jij echt een waardevolle meerwaarde kan zijn voor jouw ideale klant?
Jij niet alleen je eigen bedrijf naar een hoger level kan brengen maar ook dat van jouw opdrachtgever?
Je in gesprek komt met de ondernemers waarmee jij wilt werken en jij exact weet hoe je dit gesprek moet voeren om je te onderscheiden zodat ze klant bij jou worden.
Je niet zomaar opdrachten moet aannemen om geld te verdienen, maar echt kan doen wat je graag doet, zodat je na je werkdag ook nog energie hebt voor je gezin, je hobby's, ...
Je exact weet welke marketing strategie je kan inzetten om klanten aan te trekken zodat je niet langer tijd verspilt aan acties die niets opleveren?

IK BEN GREET, BUSINESS COACH VOOR AMBITIEUZE VA’S

Toen ik eind 2020 startte als Virtual Assistant ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk een eigen bedrijf, waar ik al zo lang van droomde. Ik ging er echt keihard voor. 

Talent Coach voor VA's

Waar het misging 

Ik had zoveel ervaring in loondienst en kon alle kanten uit als VA, dus ik liet mij leiden door honderden e-books, masterclasses en webinars die constant voorbij kwamen en investeerde in de ene na de andere opleiding. 

Ik creëerde een business die niet bij mij paste, zonder dat ik het eigenlijk besefte. Ik had nooit durven denken dat ik 2 jaar later al mijn 2de succesvolle online bedrijf zou hebben.

Waardoor het bij mij pas echt ging werken

De grootste shift gebeurde bij mij toen ik mij ging focussen op mijn talenten en ik mijn bedrijf vanuit dat oogpunt opnieuw ging inrichten. Toen ik mijn ideale klanten aantrok en bij hen de sales- en marketingstrategieën toepaste die ik intussen had geleerd, toen kwamen er fantastische resultaten uit hun social media en ging het niet langer meer om “gewoon online zichtbaar” zijn, maar om klanten halen uit online zichtbaarheid met de juiste strategieën.

Mijn grotere missie

Doorheen dit proces was er bij mij een grotere missie ontstaan. Veel VA’s bruisen van de kennis en expertise, maar kunnen dit niet laten zien omdat ze niet weten hoe zich te onderscheiden in de markt. Dat is zo’n zonde!  Na het volgen van heel wat standaard VA opleidingen en coaching, blijven ze zoekende… omdat ze nooit echt de diepte in gaan, echt tot in die kern.

Ik heb zelf de waarde ervaren hoe het is als iemand samen met jou intensief aan je bedrijf werkt. Die waarde is onbeschrijflijk en dat… Dat wil ik voor jou zijn!

HET GREAT 1 OP 1 COACHING TRAJECT ZIET ER ZO UIT:

6 maanden 1 op 1 coaching

6 maanden 1 op 1 coaching.

Ik kruip letterlijk mee in jouw bedrijf en we gaan samen voor groei.

We gaan van start met een kick-off call waarin we onze doelen duidelijk stellen, een actieplan opmaken en de afspraken bepalen voor onze samenwerking.

Daarna hebben we 2 wekelijks een coach call van 1u waarin we dieper ingaan op jouw bedrijf.

Ter voorbereiding van elke coachcall krijg jij opdrachten want jouw groei komt niet vanzelf.

Dit is meteen jouw stok achter de deur om jouw beoogde resultaat te bereiken. 

Je krijgt tussentijds voxer feedback en je KAN steeds bij mij terecht met vragen.

Jouw unieke talenten

We gaan eerst even terug naar de basis, want als je jouw bedrijf bouwt op basis van jouw unieke talenten, dan werk je echt vanuit jouw kracht.

Daarom gaan we graven in wie jij bent, doen we een echte talententest en bespreken we samen in de 1ste coachcall wat dit voor jou betekent.

 

 

Jouw ideale klant

Op basis van jouw persoonlijkheid passen bepaalde mensen beter bij jou dan anderen.

Jij hebt het voordeel om zelf te beslissen wie er in jouw agenda komt.

Maar wie moet dat dan zijn?

Van welke mensen krijg je energie?

Jouw ideale klant krijgt een concrete vorm in coachcall 2 dankzij de voorbereidende oefening en de deepdive die ik samen met jou doe.

Jouw aanbod

Jouw aanbod is de brug tussen jouzelf en jouw ideale klant, want hij/zij heeft een probleem en jij hebt de oplossing.

Hoe jouw aanbod concreet vorm moet krijgen bepalen we samen in coachcall 3.

Om jouw tariefzetting te bepalen, kijken we samen naar jouw ideale werkweek en bepalen we hoe jij jouw concrete doelen gaat bereiken.

Marketing strategie

er zijn zoveel strategieën mogelijk, maar welke past nu bij jou?

Waar kan jij jouw ideale klant mee aantrekken? En hoe gaan we jou positioneren in de markt vanuit jouw unieke talenten op een manier die bij jou past zodat jij klanten kan aantrekken ipv dat jij naar hen op zoek moet gaan?

Vanaf coachcall 4  gaan we hier samen concreet mee aan de slag.

We optimaliseren jouw online etalage, brengen de know-like-trust fases van jouw ideale klant in kaart en ik reik jou strategieën aan die jij meteen kan implementeren.

 We werken samen aan strategische webteksten die naadloos aansluiten bij de verlangens van jouw ideale klant waarin ze zich gaan herkennen en erkennen dat ze jou nodig hebben.

Sales strategie

nieuwe leads aantrekken is 1, maar hoe ga je deze converteren tot klant?

Dat is vaak nog een ander paar mouwen.

Dit pakken we ongoing mee op terwijl jij in het proces met jouw nieuwe leads in gesprek gaat.

BONUS:

Ik sta volledig aan je zij tijdens het hele traject. Je kan me altijd bereiken voor al jouw vraagstukken, problemen waar je tegenaan loopt want ik ben jouw vertrouwde basis. Ik help je gericht en concreet verder met hoe jij bepaalde zaken anders kan aanpakken om je te onderscheiden met 1 doel: die ideale klant binnenhalen. Je bent geen nummer, maar echt speciaal voor mij. Dat maakt ons een sterk team, want samen gaan we voor de juiste resultaten. 

GA ALS VIRTUAL ASSISTANT GEEN ROL INVULLEN

VANUIT DE VERWACHTINGEN VAN ANDEREN

START VANUIT JEZELF

Aan het einde van dit traject: 

Weet jij perfect hoe jij je kan onderscheiden in de markt.
Is jouw agenda gevuld met opdrachten waar je met plezier voor uit je bed springt 's ochtends.
Ben jij de expert in de markt in datgene waar jij goed in bent en weet iedereen dat ze daarvoor bij jou moeten zijn.
Verspil jij niet langer tijd met jouw online zichtbaarheid, maar weet jij exact wat jij moet doen om jouw VA Bedrijf draaiende te houden.
Moet jij niet de hele tijd op zoek naar nieuwe klanten, maar kan jij vanuit rust ondernemen en daarnaast genieten van de vrijheid die je voor ogen hebt.

Ik ben nog steeds verbaasd over mijn ongelofelijke groei sinds ik met Greet als mentor begon.

Haar unieke aanpak en scherpe inzicht in mijn talenten hebben mijn ondernemersreis verandert op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Haar begeleiding gaf me niet alleen de praktische vaardigheden om mijn bedrijf te laten groeien, maar nog belangrijker, ze gaf me het zelfvertrouwen dat ik nodig had om mijn doelen te bereiken.

Greet heeft me niet alleen geholpen om de puzzelstukjes van mijn bedrijf op de juiste plek te leggen maar ze heeft me ook geleerd hoe ik me kan onderscheiden van anderen.

Haar aanpak gaat verder dan traditionele strategieën: het gaat om het begrijpen van jezelf, het hebben van een duidelijke visie en het creëren van een unieke positie in de markt.

Als je een ambitieuze VA bent die serieus werk wilt maken van haar bedrijf, raad ik je aan deze uitdaging aan te gaan.

Met Greet’s buitengewone begeleiding zal je niet alleen klanten aantrekken, maar ook echt een verschil maken in de ondernemerswereld.

Haar bijdrage aan mijn succes is van onschatbare waarde en ik ben haar voor altijd dankbaar.

Heidi Soetemans

vaheidi.be

INVESTEER IN JEZELF

ONDERSCHEID JEZELF IN DE OVERVOLLE MARKT

VUL JOUW AGENDA MET LEUKE OPDRACHTEN

Wat ik doe is maatwerk. De “stappen” die hierboven staan uitgeschreven geven een richting van wat nodig is om jouw business op te schalen, maar we geven prioriteit aan datgene wat het hardst nodig is zodat er zo snel mogelijk resultaat is. Met mijn business coaching zetten we een proces in gang wat energetisch meteen voelbaar is. Net omdat ondernemen echt een proces is, werk ik alleen met trajecten van 6 maanden om samen echt te werken aan de resultaten waar jij van droomt. 

Zie het als naar de dokter gaan. Jij hebt ergens last van – ik ben de dokter – jij hebt mijn antibioticakuur nodig. Met 1 pilletje zou je niet geholpen zijn.

Doorgaans schrikt niemand van de prijzen, want die zijn gewoon marktconform en staan voor de waarde die ik lever.

Dit gesprek is voor jou als jij: 

Nu echt de juiste acties wil gaan nemen die nodig zijn om je agenda vol leuke klanten te krijgen.
Je wil onderscheiden in de markt met jouw unieke talenten.
Bereid bent om intensief aan je bedrijf te werken zodat je nu echt de juiste resultaten kan behalen.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom zou ik voor jou kiezen en niet voor een algemene VA Coach met een korter traject?

Er zijn veel verschillende coaches en trajecten vanaf 500 Euro. Vaak zijn die trajecten korter en leer je niet hoe jij je kan onderscheiden in de markt. Daardoor verdwijn je nog steeds in de massa van Virtual Assistants in de markt.

Ik zie vaak dat strategieën gekopieerd worden die niet passen bij de persoon en dat alles veel moeilijker gemaakt wordt dan dat het eigenlijk is. Zo bestaat het risico dat je na dat traject nog steeds even ver staat.

Als jij je bedrijf naar een hoger niveau wil brengen, je echt als de expert (die jij bent!) in de markt wil gaan positioneren waardoor klanten inzien dat ze jou nodig hebben, dan raad ik je een traject van 6 maanden aan waarin je intensief aan een marketing- en salesstrategie werkt die bij jou past.

Ik ben niet iemand die lapmiddeltjes wil geven of pleisters op de wonde, maar ik ben echt onderdeel van jouw bedrijf en kijk samen met jou mee hoe we voor jouw bedrijf de juiste resultaten kunnen behalen.

De strategieën die ik jou aanleer kan jij trouwens ook inzetten om jouw klanten op een hoger niveau te helpen. 

Is 1 op 1 Great Coaching iets voor mij?

Dat is het als jij die ambitieuze VA bent die keihard wil gaan werken om een succes te maken van haar VA Bedrijf. Als jij enkel nog klanten wil helpen waar je blij van wordt in plaats van zomaar wat te doen. Het traject is geschikt voor jou als jij je bedrijf wil inrichten vanuit jouw unieke talenten en je daarmee wil onderscheiden in de markt zodat klanten jou weten te vinden in plaats van dat jij constant naar hen op zoek moet gaan. 1 op 1 Great Coaching is voor jou als jij wil investeren in jezelf en enkel nog de juiste acties wil nemen die jou de juiste resultaten opleveren om van jouw VA Bedrijf een succes te maken.

Hoeveel tijd neemt het traject in beslag?

We gaan 6 maanden samen intensief samenwerken aan jouw bedrijf. 2-wekelijks hebben we een call van 1u. Hiernaast reserveer je best 1 dagdeel per week in je agenda want naast de coachcalls ga jij concreet aan de slag en krijg je van mij doorlopend feedback, waardoor je continue blijft groeien.

Kan ik in termijnen betalen?

Je kan ervoor kiezen om je investering te spreiden over 6 maanden. Als je hiervoor kiest, betaal je 1 factuur voor de opstart. De andere volgen dan telkens 1 maand later. 

Ik daag je uit om in de eerste maand jouw investering al terug te verdienen, want dat is met een minimale inzet al haalbaar.

Ik vind het heel spannend om in mijzelf te investeren.

Ik begrijp dat je liever jouw geld op doet aan vakanties of aan andere dingen die je leuk vindt, maar bedenk je eens welke groei je met dit traject kan bereiken. Welke transformatie je doorgaan hebt na onze 6 maanden samenwerking. Je vraagt überhaupt dat klanten in jouw investeren, maar wat betekent het als je al niet in jezelf durft te investeren? 

Je kan je maandelijkse investering makkelijk terugverdienen als je alles doet wat ik je leer. Mijn engagement heb je, dus nu het jouwe nog.

Nog een extra voordeel: belastingtechnisch zijn opleidingen ook interessant aangezien je minder belastbare omzet overhoudt.

Wat met vakanties?

Vakanties zijn in overleg te regelen.

Hoe weet ik zeker dat jouw traject mij gaat helpen?

Kijk hiervoor vooral in eigen borst. Het traject is echt super waardevol omdat we samen 6 maanden lang intensief 1 op 1 aan jouw bedrijf gaan werken. Ik deel alle kennis die ik in mij heb met jou, maar het gaat niet vanzelf komen en ik kan dit ook niet voor jou doen… Jouw inzet en motivatie is the key to success.

Ga ik dan pas na 6 maanden klanten hebben?

Dat hangt allemaal af van jouw inzet. Ik reik je vanaf dag 1 concrete handvaten aan en werk dagelijks intensief met jou mee aan jouw bedrijf, maar wat jij ermee doet hangt van jezelf af. Ik daag je uit om in de eerste maand je investering al terug te verdienen.