+32498284088 greet@greatservice.be

IK CREËERDE EEN BEDRIJF WAT NIET BIJ ME PASTE

Mijn weg van Virtual Assistant naar Business Coach voor Virtual Assistants

Bij de start ging het al meteen mis. Toen ik eind 2020 startte als Virtual Assistant ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk een eigen bedrijf, waar ik al zo lang van droomde. Ik ging er echt keihard voor. Ik had zoveel ervaring in loondienst en kon alle kanten uit als VA, dus ik liet mij leiden door honderden e-books, masterclasses en opleidingen die constant voorbij kwamen. Ik investeerde in de ene na de andere opleiding in plaats van mijn eigen kennis en expertise in te zetten voor klanten… 

Ik creëerde hierdoor een business die niet bij mij paste, zonder dat ik het eigenlijk besefte. Als ik alles wat ik nu weet toen had geweten? Goh! Dat had me zoveel geld en energie gespaard!

Waardoor het bij mij pas echt ging werken

Het grootste inzicht is bij mij gekomen door de talententest die ik nu inzet in mijn traject… Daardoor besefte ik dat ik iets was gaan doen wat niet bij mij paste… 

Ik wil namelijk van nature uit écht oprechte resultaten leveren.

Als social media expert wilde ik meer klanten als resultaat voor mijn klanten, maar ik besefte dat dat resultaat met social media alleen niet lukt…

Daarvoor is net iets meer nodig dan alleen maar wat posten (zelfs al is het met een doordachte strategie).

Zo ben ik mij gaan verdiepen in de hele marketing-puzzel én richtte ik mijn bedrijf in zodat het wél bij me past. Daar help ik nu klanten mee aan klanten. En dat zelfs zonder social media! Hoe zot is dat! Maar dat is wat mijn ervaring mij leert! Dus… STOP ermee als jij daar geen energie van krijgt.

Mijn grotere missie

Doorheen dit proces is mijn grotere missie ontstaan. Ik zag dat veel Virtual Assistants heel druk bezig zijn met het creëren van social media posts, het maken van een E-book, hun mooie website… maar al deze acties leveren nog steeds niet genoeg klanten op om fulltime te kunnen leven van hun bedrijf.  

Dat is zo’n zonde en kon ik niet langer laten gebeuren! Zo groeide ik van Virtual Assistant naar Business Coach voor Virtual Assistants en ontstond mijn Great 1 op 1 coaching traject.

Succesvolle Virtual Assistant

Ik heb nu mijn eerste klant aangetrokken, die echt volledig bij mij past.

Dankzij het traject van Greet heb ik veel meer focus gekregen, waardoor ik mij vanuit mijn sterke punten in de markt ben gaan zetten.  Ik heb nu mijn eerste klant aangetrokken, die echt volledig bij mij past. Dat voelt zelfs een beetje magisch. Als ik met haar in gesprek ga en ze mij vertelt wat ze nodig heeft, dan is dat exact waar ik haar mee kan helpen. Ik vind dat zo indrukwekkend, net alsof ze een cadeautje komt brengen. Doordat Greet samen met mij mijn VA Bedrijf heeft opgezet vanuit mijzelf kan ik nu echt vanuit mijn kracht ondernemen.

Karolien Rotsaert

Feel Free

business-coach-voor-virtual-assistants

Ik vind het belangrijk dat iedereen de beste versie van zijn leven leeft.

  • Daarom vullen we best onze agenda met dingen die ons energie geven, zodat we naast het werk ook kunnen genieten van een goede work-life balance.
    Ons gezin, quality time met vrienden, me-time… het is minstens even belangrijk!
  • Doordat ik de lat voor mijzelf altijd torenhoog leg, is het voor mij heel belangrijk om samen te werken met ambitieuze ondernemers die ook echt willen groeien en resultaten willen zien. Daarom verwacht ik van jou als expert dat, wanneer we samenwerken, je ook echt openstaat voor liefdevolle confrontaties
  • Ik ben positief geladen en bruis helemaal van de energie als ik kan doen wat ik graag doe. Dat merk je als je met mij in gesprek gaat. Great vibes garantie!
  • Mijn optimisme is mijn grootste kracht. In elke moeilijkheid zie ik een uitdaging om te groeien. Daarom ben ik echt allergisch voor excuses en flauwdoenerij.
  • Ik heb maar 1 woord nodig om te weten wat je bedoelt en stel de juiste vragen om echt tot de kern te komen. 

Als Business Coach voor Virtual Assistants geloof ik er in dat

Als je je bedrijf opstart vanuit jouw unieke talenten en jezelf met een ijzersterke positionering in de markt gaat zetten als expert, dan kan je pas echt een meerwaarde zijn in de wereld want dan weet iedereen in de markt waarom ze bij jou moeten zijn. 

Hierdoor ben je niet alleen een nóg grotere meerwaarde voor jouw opdrachtgever, maar doordat je je eigen planning kunt beheren en kunt werken waar en wanneer je wilt, kan je naast werken ook echt genieten van het leven. Je hebt daarvoor geen ingewikkelde marketing nodig, maar een ijzersterke basis voor je bedrijf en eenvoudige marketingacties vanuit pure verbinding. 

Nog een paar leuke weetjes over mij die ik niet zomaar met iedereen deel…

 

Ook al ben ik geen ochtendmens #slowmornings, je mag mij altijd wakker maken voor een glaasje cava om jouw successen te vieren.
Over het algemeen wil ik over alles graag controle houden, maar ik vind het ook heerlijk om eens een keer geleid te worden #no brains.
Ik vergelijk mezelf wel eens met een orchidee; een prachtige bloem die mooi bloeit als ze de juiste liefde en aandacht krijgt, maar anders al snel haar blaadjes laat vallen #selfcare
Ik ben snel overprikkeld, waardoor selfcare voor mij echt 1 van mijn top prioriteiten is. #hsp #hss
Ik ben een impulsieve creatieve ziel die weet wat ze wil en die resultaten najaagt. #creeerjemooisteleven. "Als ik iets in mijn hoofd heb, heb ik het niet in mijn gat".
Ik geef liever cadeautjes dan ze te krijgen, maar als ik iets te lang als verrassing/geheim moet houden is dat voor mij een hel. #surprise
Als #Bourgondiër is dit mijn levensvisie: “Ik leef om te eten” in plaats van “ik eet om te leven”. Gezond eten heeft wel de prio voor mij, want "je bent wat je eet".

Gratis E-book: In 5 stappen naar een succesvol online bedrijf zonder te posten op social media

Eén van de dingen waar je als Virtual Assistant heel veel tijd aan kwijt kunt zijn is posten op social media, terwijl dat je eigenlijk niets oplevert. 

Ontdek in mijn gratis E-book hoe jij jouw bedrijf in 5 stappen kunt laten groeien naar een succesvol bedrijf zonder te posten op social media.

Ebook in 5 stappen naar een succesvol online bedrijf zonder te posten op social media