+32498284088 greet@greatservice.be

IK CREËERDE EEN BEDRIJF WAT NIET BIJ ME PASTE

Bij de start ging het al meteen mis

Toen ik eind 2020 startte als Virtual Assistant ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk een eigen bedrijf, waar ik al zo lang van droomde. Ik ging er echt keihard voor. Ik had zoveel ervaring in loondienst en kon alle kanten uit als VA, dus ik liet mij leiden door honderden e-books, masterclasses en opleidingen die constant voorbij kwamen. Ik investeerde in de ene na de andere opleiding in plaats van mijn eigen kennis en expertise in te zetten voor klanten… 

Ik creëerde hierdoor een business die niet bij mij paste, zonder dat ik het eigenlijk besefte. Als ik alles wat ik nu weet toen had geweten? Goh! Dat had me zoveel geld en energie gespaard!

Waardoor het bij mij pas echt ging werken

Het grootste inzicht is bij mij gekomen door de talententest die ik nu inzet in mijn traject… Daardoor besefte ik dat ik iets was gaan doen wat niet bij mij paste… 

Ik wil namelijk van nature uit écht oprechte resultaten leveren.

Als social media expert wilde ik meer klanten als resultaat voor mijn klanten, maar ik besefte dat dat resultaat met social media alleen niet lukt…

Daarvoor is net iets meer nodig dan alleen maar wat posten (zelfs al is het met een doordachte strategie).

Zo ben ik mij gaan verdiepen in de hele marketing-puzzel én richtte ik mijn bedrijf in zodat het wél bij me past. Daar help ik nu klanten mee aan klanten. En dat zelfs zonder social media! Hoe zot is dat! Maar dat is wat mijn ervaring mij leert! Dus… STOP ermee als jij daar geen energie van krijgt.

Mijn grotere missie

Doorheen dit proces is mijn grotere missie ontstaan. Ik zag dat veel online ondernemers consistent posten op social media terwijl het hen nog steeds niet meer klanten oplevert. Het creëren van posts zuigt zodanig veel energie, dat ze ondernemen helemaal niet meer leuk vinden.

Dat is zo’n zonde en kon ik niet langer laten gebeuren! Zo ontstond mijn Great 1 op 1 coaching traject.

Succesvolle Virtual Assistant

Ik heb nu mijn eerste klant aangetrokken, die echt volledig bij mij past.

Dankzij het traject van Greet heb ik veel meer focus gekregen, waardoor ik mij vanuit mijn sterke punten in de markt ben gaan zetten.  Ik heb nu mijn eerste klant aangetrokken, die echt volledig bij mij past. Dat voelt zelfs een beetje magisch. Als ik met haar in gesprek ga en ze mij vertelt wat ze nodig heeft, dan is dat exact waar ik haar mee kan helpen. Ik vind dat zo indrukwekkend, net alsof ze een cadeautje komt brengen. Doordat Greet samen met mij mijn VA Bedrijf heeft opgezet vanuit mijzelf kan ik nu echt vanuit mijn kracht ondernemen.

Karolien Rotsaert

Feel Free

Ik vind het belangrijk dat iedereen de beste versie van zijn leven leeft.

  • Daarom vullen we best onze agenda met dingen die ons energie geven, zodat we naast het werk ook kunnen genieten van een goede work-life balance.
    Ons gezin, quality time met vrienden, me-time… het is minstens even belangrijk!
  • Doordat ik de lat voor mijzelf altijd torenhoog leg, is het voor mij heel belangrijk om samen te werken met ambitieuze ondernemers die ook echt willen groeien en resultaten willen zien. Daarom verwacht ik van jou als expert dat, wanneer we samenwerken, je ook echt openstaat voor liefdevolle confrontaties
  • Ik ben positief geladen en bruis helemaal van de energie als ik kan doen wat ik graag doe. Dat merk je als je met mij in gesprek gaat. Great vibes garantie!
  • Mijn optimisme is mijn grootste kracht. In elke moeilijkheid zie ik een uitdaging om te groeien. Daarom ben ik echt allergisch voor excuses en flauwdoenerij.

Ik geloof er in dat

Als je je bedrijf opstart vanuit jouw unieke talenten en jezelf met een ijzersterke positionering in de markt gaat zetten als expert, dat je dan pas echt een meerwaarde kan zijn in de wereld.

Als je jouw positionering dan met de juiste woorden weet te communiceren, weet iedereen waarom ze bij jou moeten zijn. Hierdoor ben je niet alleen een nóg grotere meerwaarde voor jouw opdrachtgever, maar daarnaast heb je aan het einde van de dag ook nog de energie om te genieten van het leven.

Nog een paar leuke weetjes over mij die ik niet zomaar met iedereen deel…

 

Ook al ben ik geen ochtendmens #slowmornings, je mag mij altijd wakker maken voor een glaasje cava om jouw successen te vieren.
Over het algemeen wil ik over alles graag controle houden, maar ik vind het ook heerlijk om eens een keer geleid te worden #no brains.
Ik vergelijk mezelf wel eens met een orchidee; een prachtige bloem die mooi bloeit als ze de juiste liefde en aandacht krijgt, maar anders al snel haar blaadjes laat vallen #selfcare
Ik ben snel overprikkeld, waardoor selfcare voor mij echt 1 van mijn top prioriteiten is. #hsp #hss
Ik ben een impulsieve creatieve ziel die weet wat ze wil en die resultaten najaagt. #creeerjemooisteleven. "Als ik iets in mijn hoofd heb, heb ik het niet in mijn gat".
Ik geef liever cadeautjes dan ze te krijgen, maar als ik iets te lang als verrassing/geheim moet houden is dat voor mij een hel. #surprise
Als #Bourgondiër is dit mijn levensvisie: “Ik leef om te eten” in plaats van “ik eet om te leven”. Gezond eten heeft wel de prio voor mij, want "je bent wat je eet".
[instagram-feed]