IK HAD NOOIT DURVEN DENKEN DAT IK NU AL MIJN TWEEDE SUCCESVOLLE ONLINE BEDRIJF ZOU HEBBEN

Virtual Assistants helpen is mijn missie.

Toen ik eind 2020 startte als Virtual Assistant ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk een eigen bedrijf, waar ik al zo lang van droomde. Ik ging er echt keihard voor. Ik had zoveel ervaring in loondienst en kon alle kanten uit als VA, dus ik liet mij leiden door honderden e-books, masterclasses en webinars die constant voorbij kwamen en investeerde in de ene na de andere opleiding. Ik creëerde een business die niet bij mij paste, zonder dat ik het eigenlijk besefte. Ik had nooit durven denken dat ik 2 jaar later al mijn 2de succesvolle online bedrijf zou hebben.

Toen ik de sprong waagde naar fulltime ondernemer, had ik eigenlijk al meteen een paar opdrachten, maar ik kwam tot de conclusie dat ik hier niet gelukkig van werd. Ik trok een doelgroep aan die niet de resultaten kon behalen die ik voor ogen had. Ik had een business gecreëerd die niet bij mij paste. Hierdoor voelde ik constant druk om het anders te doen, waardoor ik helemaal geen tijd of energie meer had voor mijn kinderen, terwijl dat 1 van de redenen was waarom ik zelfstandige wou worden.

Waardoor het bij mij pas echt ging werken

De grootste shift gebeurde bij mij toen ik mij ging focussen op mijn talenten en ik mijn bedrijf vanuit dat oogpunt opnieuw ging inrichten. Toen ik mijn ideale klanten aantrok en bij hen de sales- en marketingstrategieën toepaste die ik intussen had geleerd, toen kwamen er fantastische resultaten uit hun social media en ging het niet langer meer om “gewoon online zichtbaar” zijn, maar om klanten halen uit online zichtbaarheid met de juiste strategieën.

Mijn grotere missie 

Doorheen dit proces was er bij mij een grotere missie ontstaan. Veel VA’s bruisen van de kennis en expertise, maar kunnen dit niet laten zien omdat ze niet weten hoe zich te onderscheiden in de markt. Dat is zo’n zonde!  Na het volgen van heel wat standaard VA opleidingen en coaching, blijven ze zoekende… omdat ze nooit echt de diepte in gaan, echt tot in die kern. 

Ik heb zelf de waarde ervaren hoe het is als iemand samen met jou intensief aan je bedrijf werkt. Die waarde is onbeschrijflijk en dat… Dat wil ik voor jou zijn! 

Succesvolle Virtual Assistant

Ik heb nu mijn eerste klant aangetrokken, die echt volledig bij mij past.

Dankzij het traject van Greet heb ik veel meer focus gekregen, waardoor ik mij vanuit mijn sterke punten in de markt ben gaan zetten.  Ik heb nu mijn eerste klant aangetrokken, die echt volledig bij mij past. Dat voelt zelfs een beetje magisch. Als ik met haar in gesprek ga en ze mij vertelt wat ze nodig heeft, dan is dat exact waar ik haar mee kan helpen. Ik vind dat zo indrukwekkend, net alsof ze een cadeautje komt brengen. Doordat Greet samen met mij mijn VA Bedrijf heeft opgezet vanuit mijzelf kan ik nu echt vanuit mijn kracht ondernemen.

Karolien Rotsaert

Feel Free

Hoe ik mij onderscheid als business coach

Ik vind het belangrijk dat iedereen de beste versie van zijn leven leeft. Daarom vullen we best onze agenda met dingen die ons energie geven, zodat we naast het werk ook kunnen genieten van ons gezin, quality time met vrienden, me-time…

Doordat ik de lat voor mijzelf altijd torenhoog leg, is het voor mij heel belangrijk om samen te werken met ambitieuze ondernemers die ook echt willen groeien en resultaten willen zien. Daarom verwacht ik van de VA’s waarmee ik samenwerk dat ze open staan voor mijn liefdevolle confrontaties. 

Ik ben positief geladen en bruis helemaal van de energie als ik kan doen wat ik graag doe. Dat merk je als met mij in gesprek gaat. Great vibes garantie. 

Ik ben gewoon wie ik ben, dus je hebt echt met mij te maken. Liegen kan ik niet, want dat zie je meteen aan mij. Ik zeg dus niet wat je wil horen, maar wat je moet horen.

Mijn optimisme is mijn grootste kracht. In elke moeilijkheid zie ik een uitdaging om te groeien. Daarom ben ik echt allergisch voor excuses en flauwdoenerij.

Ik geloof er in dat

als je je bedrijf opstart vanuit jouw unieke talenten, dat je jezelf veel sterker in de markt kan zetten, want je gaat dan “ademen” wat je wil bereiken met je diensten. Iedereen weet dat jij de expert bent en waarom ze bij jou moeten zijn. Het is belangrijk dat jij je onderscheidt in die overvolle markt en dat kan alleen maar als jij een ijzersterke positionering hebt en jij je in de markt gaat zetten als expert. Hierdoor ben je niet alleen een nóg grotere meerwaarde voor jouw opdrachtgever, maar daarnaast heb je aan het einde van de dag ook nog de energie om te genieten van het leven. Op deze manier gaan klanten jou vinden in plaats van dat jij de hele tijd naar hen op zoek moet gaan.

Als je me zou kennen zou je weten dat… 

 

Je mij altijd mag wakker maken voor een glaasje cava om successen te vieren.
Over het algemeen wil ik over alles graag controle houden, maar ik vind het ook heerlijk om eens een keer geleid te worden - no brains.
Ik mezelf vergelijk met een orchidee; een prachtige bloem die mooi bloeit als ze de juiste liefde en aandacht krijgt, maar anders al snel haar blaadjes laat vallen
Ik snel overprikkeld ben, waardoor selfcare voor mij echt 1 van mijn top prioriteiten is.
Ik vrij impulsief ben: "als ik het in mijn hoofd heb, heb ik het niet in mijn gat"
Ik liever cadeautjes geef dan ze te krijgen, maar als ik iets te lang als verrassing/geheim moet houden is dat voor mij een hel.
Als ik niet zo'n grote Bourgondiër zou zijn, zou ik mij waarschijnlijk nog beter in mijn vel voelen.aar daarvoor ben ik een te grote bourgondiër.