+32498284088 greet@greatservice.be

Ik ben nog steeds verbaasd over mijn ongelofelijke groei sinds ik met Greet als mentor begon.

Haar unieke aanpak en scherpe inzicht in mijn talenten hebben mijn ondernemersreis verandert op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Haar begeleiding gaf me niet alleen de praktische vaardigheden om mijn bedrijf te laten groeien, maar nog belangrijker, ze gaf me het zelfvertrouwen dat ik nodig had om mijn doelen te bereiken.

Greet heeft me niet alleen geholpen om de puzzelstukjes van mijn bedrijf op de juiste plek te leggen maar ze heeft me ook geleerd hoe ik me kan onderscheiden van anderen.

Haar aanpak gaat verder dan traditionele strategieën: het gaat om het begrijpen van jezelf, het hebben van een duidelijke visie en het creëren van een unieke positie in de markt.

Als je een ambitieuze VA bent die serieus werk wilt maken van haar bedrijf, raad ik je aan deze uitdaging aan te gaan.

Met Greet’s buitengewone begeleiding zal je niet alleen klanten aantrekken, maar ook echt een verschil maken in de ondernemerswereld.

Haar bijdrage aan mijn succes is van onschatbare waarde en ik ben haar voor altijd dankbaar.

Heidi Soetemans

vaheidi.be

Ik riep Greets hulp in omdat ik iemand zocht die me feedback kon geven. Als solo-onderneemster kan het best eenzaam zijn en is het ook niet zo gemakkelijk om beslissingen alleen te nemen. Een eerlijke mening van iemand met kennis van zaken en ervaring, dat zocht en vond ik bij Greet.

Bij het begin van Greets traject werden mijn sterktes via een talententest meteen blootgelegd. Ik kreeg hierdoor een aha-erlebnis. Nooit had ik gedacht een strategische blik te hebben, maar dit bleek mijn nummer 1 sterkte te zijn. Hierdoor ging ik mijn aanbod aanpassen.

Ook ging ik mijn ideale klant met steeds meer helderheid voor ogen zien. In een paar weken tijd begon alles te stromen: mijn ideeën, pakketten, communicatie en social media. Op iets meer dan een maand tijd had ik er een zestal klanten bij.

Greet moedigt je keer op keer aan, wijst je op je positieve evolutie en op je verwezenlijkingen. Toch zegt ze ook waar het op staat en zal ze je eerlijke feedback geven als ze denkt dat iets niet past binnen je onderneming.

Ik wil dit traject aan iedereen aanbevelen die niet bij de pakken wil blijven zitten, die duidelijkheid wil over haar sterke punten en die de ondersteuning en hulp zoekt van iemand die concrete tips en handvaten geeft om op doelgerichte en efficiënte manier haar business als VA wil runnen.

Sofie Maes

sovirtual.be

Zo dankbaar dat ik dit 1 op 1 coachtraject met Greet ben aangegaan!

Eigenlijk ben ik volledig in het diepe gesprongen, maar alles wat ik kon lezen over haar traject en de aanbeveling die ik via via gekregen had, voelden helemaal goed om de sprong te wagen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Greet is heel betrokken, vlot bereikbaar, denkt mee en deelt haar advies en ervaringen, daar waar ik als startende ondernemer, heel veel nood aan heb.

Het voelt geruststellend te weten/voelen dat ik bij Greet terecht kan met mijn vragen.

En ik merk ook echt dat we stappen zetten dus dat is heel fijn. Ik vind Greet haar traject zeer waardevol en zeker de moeite waard! Twijfel je? Gewoon doen, haar 1 op 1 coaching is top!

Karolien Rotsaert

Feel Free

Leuk inzicht dat ik mijn ideale klant veel duidelijker heb nu. Al zag ik dat zelf niet toen ik met mijn opdracht bezig was. Het was door met jou de coachcall te doen, en jouw info en uitleg errond dat het voor mij duidelijk werd.

Rika Mertens

RM-Assistant

Werken met Greet is zoals haar slogan aangeeft: werken aan een Great Service/ business!

Elke coachcall voel je steeds weer die energie om eraan te beginnen, om elke stap die we zetten, in de goede richting is!

Greet staat open voor feedback wat heel fijn is, je kan er met al je vragen terecht, ze gaat ook die extra mile om iets verder te onderzoeken voor mij, wat heel fijn is en ook echt voelt dat ze met jou bezig is en aan je denkt hoe ik het nog beter kan doen, welke extra informatie ik nog zeker nodig heb!

Kortom: enorm tevreden van Greet, ben heel blij met haar als business coach!

Githa Godrie

Githa Godrie

WIL JIJ OOK DE JUISTE ACTIES KENNEN

OM JOUW DOELSTELLING TE BEHALEN?

Berichtjes als deze in de eerste maand van onze samenwerking:

Je bent echt een superwarme persoon, zoals een dekentje wat je over u trekt.

Valerie Wagemans

The Bee Solution