+32498284088 greet@greatservice.be

GROEI WORKSHOPS

Het is een hele uitdaging om het overzicht te behouden in het overvolle online aanbod workshops, masterclasses enz. Daarom creëerde ik speciaal voor jou een selectie waardevolle workshops, die jou écht een stapje verder brengen in jouw bedrijf.

Persoonlijk vind ik workshops een bijzondere manier van netwerken, want je leert nieuwe mensen kennen én je leert iets bij over een onderwerp wat jullie beiden triggert. Sowieso een aanknopingspunt dus om achteraf verder met elkaar te verbinden op de socials.

Je krijgt sowieso na deelname dan ook de lijst van alle deelnemers toegestuurd, zodat je hiermee ook jouw netwerk kunt versterken.

Van een WIN-WIN gesproken!

Kan je er niet live bij zijn? No worries! Je krijgt achteraf de opname sowieso toegestuurd.

Talent Coach voor VA's

Nu tijdelijk 5EUR Excl BTW korting voor de eerste 10 inschrijvingen als 1 van mijn verjaardagscadeautjes 🥳 met kortingscode GREET38

12/6/2024 19-21u
De neuroboom van je droombedrijf – Online Workshop met Aleksandra Staal

Workshop de neuroboom van je droombedrijf

Deze workshop is voor jou als jij wil ontdekken waar jouw groeikansen liggen als ondernemer. 

Als je meer inzicht wil krijgen in je talenten, doelen en verbeterpunten voor je bedrijf. 

Tijdens deze workshop op woensdag 12 juni 2024 om 19u00, online gegeven door gecertificeerd Neurographica instructeur Aleksandra Staal, ga je aan de slag met het tekenen van een NeuroBoom van je droombedrijf. Met behulp van neurografische technieken krijg je inzichten in jouw onderbewustzijn en creëer je nieuwe neurale verbindingen in je hoofd!   

We gaan dieper dan alleen maar tekenen. We doorbreken vastgeroeste patronen en creëren nieuwe verbindingen in je brein.   

Voor deze workshop heb je geen voorkennis of tekenvaardigheden nodig. Je hebt alleen een paar zwarte stiften nodig, wat papier, en kleurtjes. 

De investering voor deze workshop bedraagt 34,95EUR excl BTW per persoon voor 2 uur bomvol waardevolle inzichten en groei. 

21/8/2024 19-21u
Productief aan de slag als VA – Workshop met Willeke van Featuring Willy

Workshop Productief aan de slag als VA
Als VA ben jij de ruggengraat van jouw klanten, jouw klanten rekenen voor de volle 100% op jou! De brug tussen chaos en structuur, zo noemen zij jou ook wel vaker. Maar toch voelt het alsof je zelf in een draaikolk van taken zonder einde bent terechtgekomen..

Het leukste aan VA zijn, is toch dat je voor meerdere opdrachtgevers kan werken? Geen enkele dag is saai omdat ze telkens opnieuw gevuld worden door nieuwe kansen & uitdagingen! Maar toch raak je snel overweldigd door de verschillende prioriteiten, deadlines en alle verwachtingen die op jouw pad komen..


Een werk-privé balans? Ja, je droomde ervan toen je begon als ondernemer – lekker je eigen uren kiezen – maar toch lijkt het een mythe geworden..

Elke dag lijkt steeds meer op een gevecht tegen de klok, de dagelijkse taken voor klant X beginnen te vechten met die wekelijkse vaste opdracht van klant Y.

Je knalt elke dag om jouw klanten tevreden te houden, maar eindigt telkens gefrustreerd omdat je toch minder gedaan kreeg dan verwacht..

Als een kick-ass VA sta jij voor deze uitdagingen. Gelukkig hoef jij er niet alleen mee te worstelen, tijd om die obstakels te overwinnen! Herken je je hier in? Geen enkel excuus om hier niet aan deel te nemen, stop met uitstellen & let’s go!

 

2/10/2024 19u30 – 21u
HSP inzetten als gave in jouw bedrijf – Masterclass met Karolien Marck – HSP coach Kangoe

Masterclass HSP inzetten als gave in jouw bedrijf
Een masterclass om jouw hoogsensitiviteit niet langer als een last te zien, maar als gave in te zetten in jouw bedrijf.

Als VA ben je de reddende engel, de creatieve out-of-the-box denker, de jij-begrijpt-mij-zo-goed-collega, de altijd-met-oplossingen-klaarstaande rechterhand. En zo kan ik nog wel effe doorgaan.

Allemaal mooie complimenten eigenlijk. Veel kans dat jij deze jobinvulling koos omdat het zo dicht bij jouw (hoogsensitieve) talenten ligt. Maar het kan ook een grote valkuil zijn.

Denk maar aan het aantal keren dat jij geen neen kon zeggen tegen je klant, je schuldgevoelens kreeg omdat de voorgestelde deadline niet lukte, de privétijd met je gezin die je opofferde om toch nog even die opdracht voor 120% af te werken.

Hoog tijd dus om te ontdekken wat hoogsensitiviteit nu precies is, welke talenten en valkuilen ermee samenhangen en hoe je het bewust kan leren inzetten in jouw bedrijf
 als een gave zonder de last ervan.

Het hoogsensitieve groeiproces is er eentje voor het leven, maar door het beter te begrijpen, het te leren zien als een gave en door het omarmen van de goede en minder leuke kanten, krijg je een meer energiek en gelukkiger leven, zowel privé als professioneel.

 

Je kan deelnemen aan de workshops voor slechts 34,95EUR excl BTW. Dit is de prijs van een lekkere steppegras op restaurant de dag van vandaag… en van de lessen die je hier leert, kan je veel langer genieten 😊  

Sidenote: Er is een minimum van 10 inschrijvingen noodzakelijk om de workshops te laten doorgaan, dus spread the word !!!

FAQ: Waarom zijn deze workshops niet gratis?  

Als je mij een beetje kent, weet je het antwoord hier al op. Er zijn zoveel gratis webinars en masterclasses die je kan meepikken online, maar vaak kom je hier teleurgesteld van terug omdat je in een gratis aanbod maar beperkte waarde kunt geven. Ik vind het zelf echt belangrijk om de focus te houden op datgene wat jij nu echt nodig hebt om van punt A naar Z te komen zodat je niet verdwijnt in de ruis van alle online cursussen en groepstrajecten.  

En… de workshops zijn zorgvuldig op maat van VA’s en online dienstverleners samengesteld. Als jij zelf echte waarde levert, mag daar ook echt waarde tegenover staan. Anders is de balans zoek, toch? 

IK BEN GREET, BUSINESS COACH VOOR AMBITIEUZE VA’S

Toen ik eind 2020 startte als Virtual Assistant ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk een eigen bedrijf, waar ik al zo lang van droomde. Ik ging er echt keihard voor.

Talent Coach voor VA's

Waar het misging

Ik had zoveel ervaring in loondienst en kon alle kanten uit als VA, dus ik liet mij leiden door honderden e-books, masterclasses en webinars die constant voorbij kwamen en investeerde in de ene na de andere opleiding. Ik creëerde een business die niet bij mij paste, zonder dat ik het eigenlijk besefte. Ik had nooit durven denken dat ik 2 jaar later al mijn 2de succesvolle online bedrijf zou hebben.

Waardoor het bij mij pas echt ging werken

De grootste shift gebeurde bij mij toen ik mij ging focussen op mijn talenten en ik mijn bedrijf vanuit dat oogpunt opnieuw ging inrichten. Toen ik mijn ideale klanten aantrok en bij hen de sales- en marketingstrategieën toepaste die ik intussen had geleerd, toen kwamen er fantastische resultaten uit hun social media en ging het niet langer meer om “gewoon online zichtbaar” zijn, maar om klanten halen uit online zichtbaarheid met de juiste strategieën.

Mijn grotere missie

Doorheen dit proces was er bij mij een grotere missie ontstaan. Veel VA’s bruisen van de kennis en expertise, maar kunnen dit niet laten zien omdat ze niet weten hoe zich te onderscheiden in de markt. Dat is zo’n zonde!  Na het volgen van heel wat standaard VA opleidingen en coaching, blijven ze zoekende… omdat ze nooit echt de diepte in gaan, echt tot in die kern. Ik heb zelf de waarde ervaren hoe het is als iemand samen met jou intensief aan je bedrijf werkt. Die waarde is onbeschrijflijk en dat… Dat wil ik voor jou zijn!

Moeiteloos online klanten aantrekken

Contact

Kopberg 12
2490 Balen

Telefoon: +32 498 28 40 88

E-mail: greet@greatservice.be

BTW: BE 0557.934.793