+32498284088 greet@greatservice.be
Online zichtbaarheid mini training

DE 7 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE ZICHTBAARHEID DIE WERKT

Je bent dagelijks online zichtbaar, post tot 3x in de week en je hebt een prachtige website staan. En toch levert het jou niet de juiste resultaten op.

Er gebeurt gewoon niks. Je hebt er nu echt genoeg van en wil niet langer je tijd verspillen aan zomaar wat te doen.

In deze masterclass leer ik jou in 4 praktische en hands-on video’s (totaal 1u10) hoe online zichtbaarheid voor jou wel tot de juiste resultaten kan leiden. 

De key to success? Ik kan jou alles leren, maar je moet het wel zelf toepassen in de praktijk. Dankzij het handige werkboek kom jij meteen in actiestand.

Hoe online zichtbaarheid echt werkt

Veel ondernemers denken dat ze klanten kunnen krijgen als ze met regelmaat posts publiceren op social media. Zolang je maar consistent online zichtbaar bent en waarde deelt, dan gaat het je klanten opleveren. Niets is minder waar. Zelfs al ga je met een social media strategie aan de slag en post je dagelijks op social media kanalen, wil dit nog niet percé zeggen dat je hier klanten uit haalt.

Social media is namelijk maar 1 klein deel, 1 specifieke marketingtool die je kan inzetten in jouw volledige sales en marketingstrategie, maar als de rest van jouw puzzel niet werkt… dan werkt dit gewoon niet. Er is gewoon meer nodig dan dat. Als je de handvaten uit deze praktische hands-on training gaat toepassen in de praktijk, is dit een echte gamechanger voor jouw business.

Ik deel hier met jou echt alles wat voor mij in ieder geval ging werken en echt een verschil heeft gemaakt tussen zomaar wat doen én het behalen van de juiste resultaten in mijn business. Ik goot deze investering voor jou in een mini training voor een no brainer investering van 47 Euro excl. BTW. Ben jij klaar om eindelijk te gaan doen wat écht werkt? 

POSTEN OP SOCIAL MEDIA ALLEEN GAAT NIET WERKEN.

 

Voor wie is deze masterclass?

Online kennisondernemers die (nog) niet de juiste resultaten zien van al hun tijd en energie die ze steken in online zichtbaarheid.
Als jij in jouw bedrijf niet zomaar iets wil doen, maar echt jouw bedrijf serieus wil nemen en jouw agenda wil vullen met de leukste klanten.
Ambitieuze online ondernemers die geen inspiratie hebben voor content op social media.
Als jij alle do's en don'ts wil kennen van online zichtbaarheid.
Als jij jouw bedrijf wil inrichten vanuit jezelf zodat je echt vanuit een natuurlijke flow kan ondernemen.

IK BEN GREET, BUSINESS COACH VOOR AMBITIEUZE VA’S

Toen ik eind 2020 startte als Virtual Assistant ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Eindelijk een eigen bedrijf, waar ik al zo lang van droomde. Ik ging er echt keihard voor.

Talent Coach voor VA's

Waar het misging

Ik had zoveel ervaring in loondienst en kon alle kanten uit als VA, dus ik liet mij leiden door honderden e-books, masterclasses en webinars die constant voorbij kwamen en investeerde in de ene na de andere opleiding. Ik creëerde een business die niet bij mij paste, zonder dat ik het eigenlijk besefte. Ik had nooit durven denken dat ik 2 jaar later al mijn 2de succesvolle online bedrijf zou hebben.

Waardoor het bij mij pas echt ging werken

De grootste shift gebeurde bij mij toen ik mij ging focussen op mijn talenten en ik mijn bedrijf vanuit dat oogpunt opnieuw ging inrichten. Toen ik mijn ideale klanten aantrok en bij hen de sales- en marketingstrategieën toepaste die ik intussen had geleerd, toen kwamen er fantastische resultaten uit hun social media en ging het niet langer meer om “gewoon online zichtbaar” zijn, maar om klanten halen uit online zichtbaarheid met de juiste strategieën.

Mijn grotere missie

Doorheen dit proces was er bij mij een grotere missie ontstaan. Veel VA’s bruisen van de kennis en expertise, maar kunnen dit niet laten zien omdat ze niet weten hoe zich te onderscheiden in de markt. Dat is zo’n zonde!  Na het volgen van heel wat standaard VA opleidingen en coaching, blijven ze zoekende… omdat ze nooit echt de diepte in gaan, echt tot in die kern. Ik heb zelf de waarde ervaren hoe het is als iemand samen met jou intensief aan je bedrijf werkt. Die waarde is onbeschrijflijk en dat… Dat wil ik voor jou zijn!