+32498284088 greet@greatservice.be

WAAROM IK ONDERNEMER WERD?

Mei is mijn verjaardagsmaand. Op 28 mei 1986 kwam deze Greet op de wereld. Daarom neem ik je even mee back 2 basics – back to where it all started… Waarom ik ondernemer werd.

Eind 2013 veranderde mijn leven enorm. Voor de eerste keer in mijn bestaan koos ik eens een keer echt voor mezelf. Ik was op dat moment verloofd, had 2 prachtige dochters (de jongste was nog maar 1 jaar!) maar op 1 of andere manier zijn mijn ogen ineens open gegaan. Het leven wat ik had, was niet wat ik wou voor de rest van mijn leven. Hoe die ogen dan zo zijn open gegaan? Mja, dat is nog een ander paar mouwen.

MEER OVER DIE MOUWEN

Ik werkte op dat moment als Customer Service Medewerker bij Salsa Food Group – een zuster bedrijf van Hamal Signature (nu Signature Foods). Een hele leuke en uitdagende job met heel wat leuke collega’s. Met een van hen kreeg ik op een gegeven moment toch wel echt een speciale connectie. Francis, zo heette die ene collega, was zo energiek, keek altijd positief naar het leven, was altijd zo rustig… Ik vond hem zo inspirerend, waarschijnlijk vooral omdat ik zelf de hele tijd als een kip zonder kop door het leven ging om alle eindjes aan elkaar te knopen…

Zoveelste beter ik Francis leerde kennen, zoveelste hechter onze band werd en zoveelste duidelijker het was dat mijn toekomst niet lag bij Mario, de papa van mijn kindjes… Of die dan bij Francis zou liggen? Dat was op dat moment ook totaal niet duidelijk, want hij was op dat moment getrouwd én – hou je vast – hij was 20 jaar ouder als ik! Inderdaad… Aan dat idee moest ik zelf ook effe wennen. Hoe kon het toch zijn dat ik zo’n gevoelens kon krijgen voor een man van 20 jaar ouder, dat ik mij bij hem zo oprecht goed en rustig voel?

INEENS KOOS IK 2 KEER VOOR MIJZELF!

Toch besloot ik om door te zetten en voor mijzelf te kiezen. Ik ging bij Mario weg en startte mijn eigen leven alleen in een appartementje – samen met mijn 2 meisjes. Net op dat moment, als ik de eerste keer in mijn leven echt voor mijzelf koos, deed ik dat ineens nog een keer! Ik zette ook meteen de stap naar ondernemerschap en werd Consulente bij Victoria Juwelen. Zonder dat ik het eigenlijk al bij al goed besefte, was ik ondernemer geworden… Mijn kindjes waren toen slechts om de week bij mij, ik had ineens zeeën van tijd over én… een paar extra centjes was meer dan welkom.

En Francis? Die staat al 10 jaar trouw aan mij zij en steunt mij door dik & dun. Dankzij zijn positieve invloed op mij kan ik nog meer mijn eigen leven uitbouwen en bouwen aan mijn geluk.

Zo had ik in december 2018 eindelijk mijn droomjob in loondienst gevonden als Key accountmanager bij Jacques Ijs – dagelijks ijsjes proeven – relaties uitbouwen met mijn klanten – ik behaalde super resultaten… wat wou ik nog meer??

MJA… WAT WIL EEN MENS NOG MEER

Toen ik december 2020 toevallig op de website van VA School uitkwam, zag ik pas echt het grote licht. Heel de website van VA school was mij zodanig op het lijf geschreven! Voor ik het al bij al goed besefte, schreef ik mij in voor de VA-opleiding en ging ik eerste stappen zetten met mijn eigen bedrijf Great Service. Een dik jaar verder, in januari 2022, besloot ik om mij fulltime te gaan focussen op mijn eigen business en zei ik mijn job in loondienst op. Ik stapte uit mijn “gouden kooi” en maakte een sprong in het diepe – Waaaah! Van de ijswereld naar Great Service.

WAAROM IK ONDERNEMER WERD?

Intussen heb ik mijn doelstelling in het leven heel duidelijk: ik wil echt een meerwaarde betekenen in deze wereld en niet zomaar de kudde volgen. Mijn mooiste leven creëren en leven. Daarnaast wil ik er oprecht zijn voor mensen die mij nodig hebben en dat is in de eerste plaats mijn gezin. En vrijheid… ik verlang zo naar vrijheid! Als Francis binnen een aantal jaar met pensioen mag gaan, dan wil ik niet van 9 to 5 “moeten” gaan werken. Dan wil ik samen met hem een wandelingetje kunnen maken als ik daar zin in heb. Ik wil samen met hem kunnen reizen en de wereld ontdekken.

Daar zijn de eerste stappen dus nu voor gezet en wees gerust… want als Greet in haar startblokken staat… 🔥 The best is yet to come!

Ik vond het heerlijk om mijn why met jou te delen. Benieuwd naar die van jou. Welke doelstelling streef jij na in het leven/met jouw bedrijf?

Als je deze met mij zou willen delen, kan dat via deze link

Maar onthoud 1 ding: #yolo #maakhetverschil #creeerjemooisteleven